Kamile Metin Yapar Anaokulu
AKTOPRAK MAH. 1021 SK. KAMİLE METİN YAPAR İLKOKULU SİTESİ NO 15 KEPEZ / ANTALYA

VİZYON

Millî Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak

MİSYON

Okul öncesi eğitimi çocuğun gereksinimlerine ve bireysel farklılıklarına uygun hale getirmek. Çocukların motor, sosyal ve duygusal, dil ve bilişsel gelişimini desteklemek, özbakım becerilerini kazandırmak ve onu ilkokula hazırlamak. Çocukların gereksinimlerini karşılamak amacıyla demokratik eğitim anlayışına uygun öğrenme ortamları hazırlamak. Etkinlikler düzenlenirken çocukların ilgi ve gereksinimlerinin yanı sıra çevrenin ve okulun olanakları da göz önünde bulundurmak. Çocuklarda sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi duygu ve davranışları geliştirmek. Çocukların kendine saygı ve güven duymasını; öz denetim sahibi olma becerilerini desteklemek. Çocukların bağımsız davranışlar geliştirmesi desteklemek, yardıma gereksinim duyduklarında yetişkin desteği, rehberliği ve yetişkinin güven verici yakınlığı sağlamak.

İkili Öğretim

Sabahçı Gurup: 08:00-13:00 Öğlenci Gurup: 13:00-18:00